Zomerbar

 Een fantastische setting met zicht op het kasteel! Houten banken, hoge tafels, picknick tafels en strandstoelen blenden heerlijk weg in de natuur.

Onze drankenbar heeft buiten frisdranken een uitgebreid aanbod aan bieren, zowel van de tap als op fles. Ook alcoholvrij bier zit er tussen. Sommige vinden onze sangria de allerbeste. Lust je dit alles niet zo graag, er is ook wijn en cava. Koffie en thee kan dan ook al is deugd doen daarna. Versnaperingen en ijsjes maken dit alles compleet.

Van al dat drinken krijg je honger! Onze foodbar serveert heerlijke fritjes met snacks als curryworst, kipcorn en stoofvlees. Hamburgers als op de kermis of van bicky. Pasta bolognaise of vegi. Poké bowls met kip, gerookte zalm of halloumi. Kleine honger kan ook gestild worden met warme hapjes, anti pasti schotel, kaas en salami blokjes of grissini met dip. Croque of pannenkoek is er ook nog.

 Onze spelletjestafel zorgt ervoor dat de kinderen leuk kunnen buiten spelen. Op het open grasveld of voor het kasteel, plaats genoeg. De kinderen kunnen op bepaalde tijdstippen ook binnen in het koetshuis naar filmpjes gaan kijken van Vos en Haas. Hiervan is er een doe-expo in het kasteel.

 We nemen ook extra maatregelen tegen de regen! Elke tafel heeft een eigen ruime parasol, de grote tent staat in het midden van de zomerbar waar verschillende tafels en banken onder staan. Ook binnen in het koetshuis zijn er mogelijkheden om eventueel te schuilen.

Dus, zelfs bij regen schijnt de zon bij ons 😉

Kinderstoelen zijn beschikbaar

Openingstijden:

Open vanaf mei tem september. 

Tijdens de schoolmaanden enkel vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 10u00 tot 23u00 (drank en foodbar)

Idem tijdens de zomervakantie enkel de drankenbar is dan ook open van maandag tem donderdag van 10u tot 19u

Reserveren is niet mogelijk, tenzij voor grotere groepen, stuur ons hiervoor een mailtje.
Feestje gepland? We bespreken graag de mogelijkheden, stuur ons een mailtje met alle info